Inspiration 

Kærligt 


At tale kærligt til os selv kan være lidt uvant. Nogle gange er vi “bedre” til at høre den indre hårde stemme som er negativ: “Du skal tage dig lidt sammen!” eller “hvem tror du at du er?”

At sige til sig selv: “Det går jo meget godt” eller “Du er altså ret sjov og køn” kommer ikke så nemt til os. Vi vil gerne have at andre siger det til os, for så er det som at det er mere sandt.

Så en sjov øvelse kan jo være at sige fem søde og kærlige ting til sig selv hver dag kl 12:00. Sætte en alarm og bare gøre det. Se det som et eksperiment og se hvad der sker. Verden mangler mere kærlighed og start gerne lige der hvor du er.

Vi du gerne snakke mere og hvordan du kan opleve og endda dyrke mere egenomsorg så kontakt mig via min hjemmeside.

Grib altid indsigt 


Når vi får indsigt i nye måder at leve vores liv på, så kan vi tænke: “hvorfor gjorde jeg ikke bare det? Hvorfor så jeg ikke bare sådan på det?“

Vi sidder tilbage med en overraskelse over, at livet at kan lade os se nye veje, som vi kan gå. Veje som i hjertet virker helt rigtige og som vi nu forstår på en helt anden måde. Det er jo virkelig dejligt og vi kan glemme at det var fordi at vi sad fast og nu er kommet fri. At den nye bevægelse skyldes at vi ”sad fast”. Så grib muligheden for at komme ud af det fastlåste.

KONTAKT MIG